Candela Cuervo

La mostra es pot visitar fins al 12 de juliol. Foto: TPK

El TPK Art i Pensament Contemporani de l’Hospitalet acull, des del passat 21 de juny i fins al pròxim 12 de juliol, el cinquè lliurament de CUERPXQUEER, el recorregut visual de l’artista Candela Cuervo El plàstic també cicatritza.

En aquesta obra artística, a través de la fotografia i el vídeo Candela Cuervo fa un retrat costumista i alhora futurista de l’artivisme (art i activisme) underground, queer, mutant i dissident de la Barcelona d’ara i fa uns anys, que reflecteix el poder de l’artivisme com a agent activador i de canvi.

Al llarg de l’exposició el plàstic és l’element que representa els símbols d’una generació postmoderna que té la capacitat de cicatritzar i mutar per continuar resistint. La majoria de reportatges i retrats fan una representació especial de culs, amb totes les seves formes i circumstàncies, per enfrontar el públic amb obres de manera invasiva i consentida.

La mostra també proposa un recorregut per diferents creacions audiovisuals amb pantalles dels diferents treballs de l’artista.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram