Dau al Sec

Una escena de l’espectacle. Foto: Dau al Sec

Cap de setmana d’acrobàcies i de paraules inquietes (literalment) a la petita sala de teatre del barri del Poble-Sec, Dau al Sec. Arriba l’estrena de Caída libre para personas con vértigo, una història d’amor i odi que es tradueix a l’escenari amb paraules acrobàtiques. Els dies 12, 13 i 14 de juliol podeu veure aquesta obra de la mà de Lola Carandell i Amalia Hidalgo, membres de la companyia Bragadacavra.

La història, que és el segon Premi Dau 2023, parteix de la impotència de no saber com sostenir una relació, una idea que les actrius porten a l’escenari amb acrobàcies que es contradiuen amb agressivitat carinyosa i carícies violentes. Així, les artistes ens llancen preguntes de l’estil “un paracaigudes ens salvaria de la caiguda lliure o només la faria més llarga?

Es tracta del primer espectacle de la companyia, formada el gener del 2023. Fins ara, Carandell i Hidalgo han actuat amb espectacles de format similar en espais de Barcelona com La Central del Circ, el Centre LGTBI o a Tub d’Assaig a Terrassa.

Podeu comprar les entrades aquí.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram