Krögers

Els integrants de la banda Krögers. Foto: Krögers

Els KRÖGERS són una banda barcelonina on cap dels seus membres és barceloní. La formen en Joel (veu principal i guitarra), l’Arnau (guitarra i veus), la Irene (baix i veus) i l’Albert (bateria i veus) i pertanyen al segell El Genio Equivocado. Piquen pedra en l’escena musical de la capital i del conjunt del país des de fa quatre anys i aquest dissabte 6 de juliol protagonitzaran el seu primer concert a la sala barcelonina Heliogàbal de Gràcia, que és com posar una mena de segell de qualitat en una trajectòria.

El concert servirà per presentar Diumenge al dematí, un nou senzill que mostra la nova direcció del seu so, que ja va arrencar en el seu anterior senzill M’encantes gens. Diumenge al dematí s’afegeix a una discografia que va fer els seus primers passos la tardor del 2020 amb el seu EP homònim, mentre que el 2022 es va ampliar amb Ho sento, Noi. Una trajectòria que va començar amb inspiracions inicials que miraven cap a Arctic Monkeys, Gorillaz i The Strokes, mentre que actualment han virat cap a influències del post-punk de grups com Parquet Courts, Idles i Fontaines DC.

Dissabte a l’Heliogàbal també tocaran MULTIPLA, una banda de rock formada el setembre de l’any passat i nascuda a Saragossa. Els seus integrants són en Marcos, en Nico i en Fer i només tenen entre 19 i 21 anys. Un exemple d’una nova generació que arriba amb força i molta il·lusió.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram