Sala Vol

Montesco i Fotos de la Novia, a la Sala Vol el 7 de juliol. Foto: Montesco i Fotos de la Novia

La Sala Vol (Sant Martí, Barcelona), la sala de concerts gestionada per la cooperativa de L’Afluent, té com a marca de la casa la seva aposta per les propostes musicals que no pertanyen al circuit comercial. Això es tornarà a fer evident el pròxim 7 de juliol a partir de dos quarts de vuit del vespre amb el concert que protagonitzaran Montesco i Fotos de la Novia.

MONTESCO, una banda formada per Helena Moreno, Patricia Huguet, Laura Núñez i Jorge Gándara, formen part de l’univers del pop alternatiu. Són especialistes a experimentar amb diversos gèneres, com ara l’electrònica o la psicodèlia. Fa poc acaben de publicar el seu LP de debut Sol de Medianoche, on reflexionen al voltant de les interaccions i relacions postmodernes en les grans ciutats.

FOTOS DE LA NOVIA tornen als escenaris després d’una pausa. El seu estil és pop, però també punk. Portaran a la Vol noves cançons. Parlem d’una banda que un dia va publicar l’EP Roturas per més endavant treure l’EP Costuras. Sentiments contraposats des d’on neixen melodies.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram