Fantboi

El Fantboi celebra la quarta edició. Foto: Fantboi

“La població de Sant Boi, amb 82.000 habitants, ha estat molts anys sense cinema propi, per això molts dels residents han perdut el costum de buscar bon cinema dins de la mateixa ciutat”. Aquestes paraules les pronunciava Hugo Cobo, director del Fantboi, el festival de cinema fantàstic de Sant Boi de Llobregat, ara fa quatre anys quan aquest certamen celebrava la primera edició. Doncs bé, entre avui i aquest diumenge 14 de juliol el Fantboi viurà la seva quarta edició.

Enguany el Fantboi té com a lema Only happens in Japan. Una mirada cap al Japó que es fa evident amb un tret de sortida que té com a protagonista una mostra de l’univers visual de Takashi Mikke amb la projecció d’Imprint, el tretzè capítol de la sèrie antològica televisiva Masters of horror, que va ser retirat d’emissió a causa del seu contingut gràfic pertorbador.

Cal destacar que novament el Fantboi també aposta per una marató de curtmetratges. Alguns dels títols destacats d’aquest 2024 són Sincopat (Pol Diggler), Ratón de Biblioteca (Javier Yáñez) o Hado (Rubi Rock).

Pots consultar tota la programació del festival en aquest enllaç.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram