Ayryn

L’Ayryn és una jove artista colomenca. Foto: Cultura B

L’Ayryn transmet passió i ganes de menjar-se qualsevol escenari. Darrere aquest nom artístic s’hi amaga Irene González, una jove artista nascuda el 2001 al barri de Fondo de Santa Coloma de Gramenet. Ja fa dos anys que va aterrar en el panorama musical i recentment ha llançat el seu quart i cinquè single, No esperis res i Apropar-me, que són l’avançament del seu àlbum debut, Sauvage, que sortirà a la tardor. “Em defineixo com una artista versàtil que té moltes ganes, il·lusió i energia a l’hora de crear i reinventar-se”, reflexiona González.

Com et definiries?

La meva música s’emmarca en el pop urbà. Soc una artista versàtil que té moltes ganes, il·lusió i energia a l’hora de crear i reinventar-se.

Com vas començar?

De petita ja feia dansa i música, però ho vaig deixar. Al cap d’un temps vaig reconnectar amb la meva part més musical a partir dels ambients de freestyle del meu barri, Fondo.

On has actuat?

He sigut telonera a l’Apolo i Razzmatazz i he actuat al Límbic, un festival itinerant que aquest any s’ha celebrat a Santa Coloma de Gramenet. Tocar a casa sempre fa il·lusió.

A qui admires?

Tinc referents com Judeline, que fa reggaeton electrònic, Rosalía o Bad Gyal dins de l’urban, del soul, Amy Winehouse o Drake i, del rap, Bahamadia o Kendrick Lamar.

Quin és l’escenari dels teus somnis?

M’encantaria actuar al Rototom. Hi penso des que vaig començar a fer música. I també voldria omplir la Sala 1 de l’Apolo.

On et podem veure?

Tinc dos concerts a l’agost. El dia 8 seré al Village del Festival Mar d’Estiu, a Pineda de Mari, i el 14 al Village també del Porta Ferrada, a Sant Feliu de Guíxols.

Ayryn

Irene González, Ayryn, va néixer l’any 2001. Foto: Cultura B

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram