Jana Seoane

L’actriu adrianenca Jana Seoane. Foto cedida

L’actriu Jana Seoane, de només 14 anys, està vivint un moment dolç de la seva trajectòria professional. El seu últim treball a Nudes, una sèrie de 3Cat, la col·loca en un moment d’explosió de la seva carrera. Tot i la seva curta edat, l’adrianenca ja té experiència davant de les càmeres, ja que va endinsar-se en el món dels càstings a partir dels 6 anys. A través d’agències, va començar a fer les seves primeres aparicions a televisió, primer en anuncis i també participant en curts.

Com et definiries?

Com una noia que s’esforça i a qui l’apassiona el que fa. Sempre m’ha agradat veure cinema i m’agrada perquè ara sé com es fa el que he vist.

Com vas començar?

Amb 6 anys vaig fer un anunci de Casa Tarradellas i no m’esperava que m’agradés tant aquest món. A l’anunci, jo era en una casa i cridava els meus cosins perquè no es mengessin el fuet.

On has sortit fins ara?

He fet alguns curts, la pel·lícula Bird Box Barcelona i a El Otro Lado amb en Berto Romero.

On et podem veure ara?

Ara mateix em podeu veure a la sèrie Nudes a 3Cat, on he après moltíssim. No en sabia gaire cosa del perill d’enviar nudes, tot i que ens havien fet alguna xerrada a l’escola. Crec que és important que la vegi tothom perquè així sàpigues què fer quan un noi et demana una foto.

Quina és la interpretació dels teus somnis?

M’agradaria fer pel·lícules inspirades en els anys 80 perquè m’agrada molt aquella època.

A qui admires?

M’agraden actors americans com el Sylvester Stallone o el Harrison Ford o per exemple l’Eva Ugarte, que vaig conèixer a El Otro Lado.

Jana Seoane

Jana Seoane durant el rodatge de ‘Nudes’. Foto cedida

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram