Bone x Iklectik

El BONE X IKLECTIK viurà la segona edició. Foto: BONE X IKLECTIK

El BONE X IKLECTIK és el Festival Internacional de Música Experimental i el pròxim 29 de juny celebrarà la seva segona edició al recinte de la Fabra i Coats (Sant Andreu, Barcelona), durant la franja diürna, i a La Deskomunal (Sants, Barcelona) a la franja nocturna.

Parlem d’una cita que es converteix en una trobada per a la comunitat local interessada en l’avantguarda musical i que fa de nexe entre els millors talents emergents i els pioners musicals de l’escena experimental de Barcelona i Londres. I és que el festival tindrà una segona part de l’edició d’enguany a la capital anglesa.

Talent local

El BONE X IKLECTIK reunirà una bona mostra del talent local barceloní del món de la música electrònica. Hi actuaran Terry Riley’s In C, una orquestra formada per vint membres que interpretaran un clàssic de la música experimental estatunidenca del segle XX; Turbulente & Eloi El Bon Noi presentaran el seu diàleg visual a partir de Live coding i alteracions audiovisuals i Sylvia DJ, originària de Suècia i establerta a Barcelona, tancarà el festival amb una combinació de gèneres de música electrònica.

El perfil internacional del festival el posaran Bianca Scout i Ecolagbohrsac20221, que actuaran per primer cop a la ciutat, i Zoviet*France, pioners de l’escena underground del K-7 dels anys 80, que tornen a Barcelona després de més de 10 anys i Brood x Cycles, el nou projecte conjunt d’Alex Tuker i Nik Colk Void.

Activitats complementàries

El festival també programa diferents activitats complementàries, com ara una fira discogràfica que començarà a les 11 del matí, un taller de Tape Loops (11 h) o el Vermut Experimental (13 h). I la jornada també es complementarà amb diferents debats i diàlegs.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram