Cultura B

El primer número en paper de la revista trimestral de Cultura B ja es pot trobar a tots els punts de distribució. Està protagonitzat per una entrevista a Álvaro Esteve, el jove talent del piano de Ciutat Meridiana que amb només 14 anys ja ambiciona ser director d’orquestra.

Pel que fa a la resta de continguts, l’estrena de Cultura B arriba amb un gran reportatge sobre la cultura no mainstream i les conseqüències de viure al soterrani del periodisme, així com amb un altre reportatge sobre la xarxa de Fàbriques de Creació de Barcelona.

Les seccions Joves talents (dedicada aquest cop a la colomenca Ayryn), Des dels marges (que arrenca parlant del projecte CLUBS. Art a la pista) i Refugis culturals (amb una primera crònica d’un vespre al Diobar) són els altres pilars de la revista, que també compta amb una secció de recomanacions d’espais culturals i que tanca l’escriptora Laura Calçada amb una conversa molt personal amb la fotògrafa Marta Mas Girones.

Tot plegat reforçat amb columnes d’opinió de primer nivell, amb firmes com les de la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Garriga; el regidor de Cultura i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Marcé; el president delegat de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, Pau Gonzàlez; la periodista cultural Consol Sáenz; l’antropòleg Josep Fornés; i el músic, promotor cultural i exdirector de Sidecar, Roberto Tierz.

Per llegir la revista en PDF, clica a sobre de la portada:

Portada número 1 Cultura B

Un pla de distribució ambiciós

Amb la intenció d’escampar-se per la metròpoli, la revista té una xarxa de distribució ambiciosa, on destaquen espais com els següents: l’Institut de Cultura de Barcelona-ICUB (Ciutat Vella), la Fabra i Coats-Fàbrica de Creació (Sant Andreu), la Sala Beckett (Sant Martí), la Casa Elizalde (l’Eixample), el Centre Cívic Cotxeres de Sants (Sants-Montjuïc) o l’Ateneu Popular 9 Barris (Nou Barris), per posar, en el cas de Barcelona, diversos exemples.

A escala metropolitana, alguns dels espais on es pot trobar la revista són La Capsa (El Prat), la Biblioteca Tecla Sala (l’Hospitalet), el Teatre Zorrilla (Badalona), la CIBA i Can Sisteré (Santa Coloma), Atrium (Viladecans) o l’Ateneu Sant Just Desvern, entre altres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram