La Capsa

Una actuació del projecte musical de La Capsa #4Raons. Foto: La Capsa

L’espai de La Capsa del Prat no renuncia a l’esperit que caracteritza des del primer dia el seu projecte i la pròxima temporada continuarà oferint concerts, cicles i xerrades que vincularan la cultura local i la societat.

Per començar bé les vacances, aquest divendres dia 26 de juliol la sala ofereix les NoDjSessions, unes sessions musicals on no importen els beats ni la tècnica, sinó el fet de gaudir d’una banda sonora perfecta per a les nits d’estiu. Els protagonistes seran el duo Julia&Teo, que posaran des de música electrònica, hyperpop, passant per la música urbana, fins a grups dels 90 britànics i americans i molt més.

Passades les vacances d’estiu tornarà la programació, en especial per aquells que volen combinar la rutina amb el rock, ja que tenen una cita el dia 6 de setembre amb Los Eléctricos, una banda de rock barcelonina originària del barri de Trinitat Nova que des de 1997 combina el rock anglosaxó de guitarres amb uns elaborats textos en castellà.

Fem un salt a l’octubre, ja que tornarà SoPerifèric, el cicle de trobades pensades des de La Capsa per indagar i descobrir altres maneres de relacionar-se amb el sector musical. En aquesta edició, el tema principal serà la intel·ligència artificial. En la sessió del dia 16 s’abordaran preguntes com: ‘Com podem saber si l’última cançó que hem escoltat no ha estat creada per una màquina?’, ‘Qui controla la IA?’ o ‘Estan els nostres gustos musicals esbiaixats per l’algoritme d’una gran plataforma?

Un dels plats fort de l’octubre serà la nova edició del #4Raons, el projecte que busca i experimenta amb maneres d’entendre la música en directe que, lluny de lògiques mercantilistes, es vincula d’una forma més propera amb la ciutadania del Prat. De moment, ja s’ha fet públic que el dia 26 hi haurà grups de primera categoria com Remei de Ca La Fresca i Ketekalles.

La Capsa

La Capsa no renuncia a l’esperit que caracteritza des del primer dia el seu projecte. Foto: La Capsa

La Capsa tornarà a tenir un any més un espai de Jam cada dos mesos per als amants dels escenaris. Així, el diumenge 15 de desembre la sala serà un espai idoni per improvisar i ballar. És un espai obert a qualsevol artista i instrument per intercanviar experiències amb altres músics. Les sessions estaran conduïdes per l’alumnat de l’Escola d’Arts en Viu del Prat de Llobregat.

Tot i que ja hi ha molts actes publicats, el desembre encara amaga una sorpresa. Ben entrats a Nadal, el dia 28, tindrà lloc un esdeveniment que encara no s’ha desvelat. Podeu consultar tota la programació mencionada i d’altres actes aquí.

La majoria dels actes són gratuïts, però n’hi haurà de pagament. Les entrades es posaran a la venda el dia 13 de setembre a les 17 h.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram