La Vall Festival

Una actuació musical del festival de Sant Just Desvern. Foto: La Vall Festival

La nit del dissabte 14 de setembre teniu una cita a Sant Just Desvern. Arriba la quarta edició de La Vall Festival, un festival de petit format que promou l’oci i la cultura alternativa per a tots els públics. Enguany hi actuen els artistes Renaldo & Clara, Habla de Mí en Presente, VITTARA, Mour, NÒVIES i Lowis.

El festival va néixer el 2019 com una iniciativa per fomentar la cultura a la vall de Sant Just Desvern a ritme de música contemporània alternativa, electrònica, rock, indie, així com sons urbans i folk provinents de diferents llocs del món.

La seva peculiaritat és que, tot i rebre suport de l’Ajuntament de Sant Just, el festival està impulsat per un equip de persones voluntàries que, any rere any, treballen amb l’objectiu de consolidar aquest acte com un festival de referència de petit format.

‘Un festival és això’

Per anar escalfant motors, el passat 11 de juliol La Vall Festival va organitzar a l’Antiga Granja Carbonell de Sant Just una taula rodona sota el títol Un festival és això, on diferents persones del món de la música van reflexionar al voltant de la sostenibilitat dels festivals.

L’acte va estar moderat pel santjustenc Imanol López i es van posar sobre la taula temes com ara el fet que els festivals s’han situat al centre de les indústries musicals, la raó de ser d’aquests esdeveniments i la seva actual capacitat de supervivència.

Les convidades van ser Clara Aguilar, productora i compositora, Álvaro Delgado, cofundador d’Oval, una comunitat i cicle de concerts a Barcelona i voltants, i Eva Sebastián, crítica musical.

Les entrades del festival costen 10,8 euros i es poden agafar aquí.

Sant Just Desvern

El festival va néixer el 2019 com una iniciativa per fomentar la cultura a la vall de Sant Just Desvern. Foto: La Vall Festival

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram